top of page

Subsidies en Fiscale regelingen

Om de aankoop en het gebruik van elektrische voertuigen te stimuleren heeft de overheid diverse fiscale regelingen en subsidies getroffen voor de zakelijke sector, die elektrisch rijden aantrekkelijker maken. Een deel van onze voertuigen staan op de energie- en milieulijst, waardoor zij in aanmerking komen voor deze regelingen. 

De Milieu-investeringsaftrek (MIA)  is 28% of 45% als u investeert in een van onze modellen die op de milieulijst staan. U mag dit percentage dan aftrekken van uw inkomstenbelasting of fiscale winst.

Investeringen kunnen tegelijkertijd in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), waarbij u nog eens 28% van het aanschafbedrag mag aftrekken van de inkomstenbelasting of de fiscale winst. Dit betekent dat u als ondernemer tot wel 73% van het aanschafbedrag mag aftrekken van uw fiscale winst of inkomstenbelasting. Dit levert u een enorm belastingvoordeel op.

Neem contact met ons op bij vragen en g
a na bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) of u als ondernemer in aanmerking komt voor deze fiscale regelingen.

bottom of page